EDF Luminus opnieuw verkozen tot Top Employer

Vrijdag 13 februari 2015 — Voor het derde jaar op rij maakt EDF Luminus deel uit van de 47 bedrijven die verkozen zijn tot Top Employer. Deze award wordt uitgereikt door het Top Employers Institute en bevestigt de positie van EDF Luminus als voorkeurswerkgever in de energiesector, waarin EDF Luminus bovendien als enige deze titel draagt.

Het Top Employer project

Het Top Employer project wordt georganiseerd door het Top Employers Institute. Dat internationaal instituut werd opgericht op gemeenschappelijk initiatief van personen uit de academische wereld, journalisten, bedrijven, onderzoekers en internationale uitgeverijen. Het heeft als doel een onafhankelijke evaluatie en een erkenning van het HR-beleid van de bedrijven uit te voeren. Om het Top Employer label te verkrijgen, wordt elk aspect van het HR-beleid beoordeeld op vijf criteria: werkomstandigheden, opleiding en professionele ontwikkeling, groeikansen en bedrijfscultuur. Enkel bedrijven die voldoen aan deze strenge criteria ontvangen het Top Employer label.

 

Boeiende carrières

EDF Luminus is zeer vereerd om deze award voor de derde keer op rij te ontvangen. Ondanks de vele marktuitdagingen en de sector die in volle transformatie is, biedt EDF Luminus boeiende loopbanen in nieuwe domeinen. EDF Luminus combineert het beste van twee werelden: het maakt deel uit van EDF, wereldleider voor elektriciteit, maar blijft daarnaast lokaal verankerd. Op die manier heeft EDF Luminus het voordeel zich als Belgisch bedrijf op mensenmaat te kunnen profileren en daarnaast ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen voorstellen die gebonden zijn aan een grote internationale groep, leider in zijn sector.

Grégoire Dallemagne, CEO: “De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers is voor ons een absolute prioriteit. Wij stellen alles in het werk om een positieve bedrijfscultuur te stimuleren waarin onze medewerkers zich volledig kunnen ontplooien. Deze externe erkenning verheugt ons dan ook ten zeerste.”

Katleen Daems, Corporate HR Director: “Werken bij EDF Luminus impliceert dat je zijn enthousiasme deelt, om zaken in beweging te brengen, om processen te verbeteren en om aan de behoeften van klanten te beantwoorden, maar ook om vooruitgang te boeken in competenties en verantwoordelijkheden ten opzichte van het bedrijf.”

Katleen Daems, Corporate Director Human Resources
Grégoire Dallemagne, CEO
EDF Luminus, Top Employer 2015